Στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν τον Ολυμπιακό, κατεβαίνοντας στο χορτάρι αποκλειστικά και μόνο για ένα αποτέλεσμα.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του στο Περιστέρι, ανατρέποντας το 1-2 του Ατρόμητου στη Λεωφόρο και πανηγυρίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Το σημαντικότερο, όμως, ήταν η εικόνα που έβγαλε στο χορτάρι η ομάδα του Φατίχ Τερίμ.

Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει να απασχολεί το «Τριφύλλι» από την επομένη, κιόλας, της πρόκρισης στο Κύπελλο. Στόχος του Παναθηναϊκού δεν είναι απλώς να μην χάσει την «αιώνια μάχη» στο «Απ. Νικολαΐδης» αλλά να την κερδίσει καθαρά, αφού στην ομάδα θέλουν να κάνουν μια μεγάλη νίκη σε ντέρμπι, στέλνοντας έτσι μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι είναι εδώ στη «μάχη» του πρωταθλήματος!

Ο Τερίμ θα κατεβάσει στο γήπεδο μια ομάδα έτοιμη και αποφασισμένη για ένα μόνο αποτέλεσμα. Με το τρίποντο, μάλιστα, ο Παναθηναϊκός θα αφήσει τον Ολυμπιακό στο -6, έχοντας να παίξει τα ντέρμπι του δεύτερου με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, πράγμα δηλαδή που οι «πράσινοι» έχουν κάνει ήδη.

Όλα Πράσινα.