Οι ομοιότητες του Πολωνού με τον Ιταλό τερματοφύλακα και το «στοίχημα» που κερδίζεται στον Παναθηναϊκό!

Την καλύτερή του εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έκανε στην Τούμπα ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι. Ο Πολωνός τερματοφύλακας ήταν παρών σε κάθε φάση που τον χρειάστηκε η ομάδα του, με highlight την εξαιρετική επέμβαση στην κεφαλιά του Σαμάτα.

Όταν ο Φατίχ Τερίμ τον έριξε το… καλημέρα βασικό, η αλήθεια είναι ότι έπαιρνε ένα ρίσκο, που στα μάτια των περισσότερων φάνταζε κάπως αχρείαστο, βάσει της παρουσίας του πολύ καλού Λοντίγκιν στο ρόστερ. Στην πράξη, όμως, το «στοίχημα» αυτό κερδίζεται εκεί όπου κρίνονται όλα, στο γήπεδο.

Ταυτόχρονα, δεν μπορεί παρά η παρουσία του Ντραγκόφσκι να μην παραλληλιστεί με την αντίστοιχη του Μπρινιόλι. Όπως είχε κάνει και με τον Αλμπέρτο, έτσι και τώρα ο Παναθηναϊκός βρήκε στην Ιταλία έναν τερματοφύλακα ικανό να κάνει τη διαφορά κάτω από τα δοκάρια. Επίσης, ειδικά στην Τούμπα φάνηκε η ευχέρεια του Πολωνού στο παιχνίδι με τα πόδια, αφού τον είδαμε να διώχνει το ίδιο αποτελεσματικά τόσο με το δεξί, όσο και με το αριστερό πόδι. Πράγμα που έκανε φυσικά άψογα και ο Μπρινιόλι εξίσου.

Όλα Πράσινα.