Ο Κώστας Αντετοκούνμπο αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα το στην Φενέρμπαχτσε, με τον Παναθηναϊκό να μην μπαίνει στην διαδικασία να καταθέσει επίσημη πρόταση.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται δεδομένα στην αναζήτηση ενός παίκτη για να ενισχύσει στην frontline του και ένα όνομα που απασχόλησε τους «πράσινους» είναι αυτό του Κώστα Αντετοκούνμπο, που θα μπορούσε να αυξήσει και το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα.

Ο Έλληνας σέντερ λοιπόν αποδεσμεύεται από τους Μπουλς αλλά τελικά δεν θα φορέσει την πράσινη φανέλα, αφού έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Φενέρμπαχτσε, με την «Magic Euroleague» του «SDNA» να αποκαλύπτει πως αυτό ακριβώς μεταφέρθηκε στην πλευρά του «Εξάστερου».

Ο παίκτης έχει πάρει εγγυήσεις από την τουρκική ομάδα για υψηλό χρόνο συμμετοχής, αφού υπάρχουν ψηλοί της Φενέρ που παίζουν με προβλήματα, ενώ ο Μότλεϊ είναι εκτός με τραυματισμό αυτή την στιγμή, γεγονός που δημιουργεί και στην ομάδα του Ιτούδη την ανάγκη για προσθήκη παίκτη.

Το «Τριφύλλι» λοιπόν δεν έκανε πρόταση για τον Έλληνα σέντερ και στρέφει την προσοχή του σε άλλες περιπτώσεις, ενώ ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Όλα Πράσινα.