Ο Παναθηναϊκός θέλει να ολοκληρώσει φέτος πολύ πιο νωρίς τις μεταγραφικές του κινήσεις και οι προτεραιότητες του Γιοβάνοβιτς είναι ξεκάθαρες.

Ο Παναθηναϊκός άργησε πέρσι να ολοκληρώσει τις απαραίτητες μεταγραφές για το ρόστερ του, κάτι που παραδέχτηκε και ο Γιάννης Αλαφούζος, με αποτέλεσμα να παίξει με ελλείψεις απέναντι στην Σλάβια Πράγας.

Φέτος οι «πράσινοι» θέλουν να διορθώσουν αυτό το λάθος και να είναι πληρέστατοι στα πρώτα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια (25-26/7), με τον σχεδιασμό και την έρευνα για παίκτες να έχει ξεκινήσει ήδη από τον Ιανουάριο.

Στόχος είναι με την έναρξη της προετοιμασίας, στις 15 Ιουνίου, να έχουν ήδη αποκτηθεί 3-4 παίκτες που θα προορίζονται για βασικοί -ή εν δυνάμει βασικοί- και θα αποτελούν ουσιαστικά τις πιο κομβικές κινήσεις που θέλει να υλοποιήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Οι παίκτες αυτοί λοιπόν θα συμμετάσχουν σε όλο το στάδιο της προετοιμασίας και θα είναι από νωρίς έτοιμοι, ενώ στην υπόλοιπη διάρκεια του καλοκαιριού θα γίνουν και συμπληρωματικές προσθήκες, ώστε το ρόστερ να αποκτήσει το απαραίτητο βάθος.

Όσον αφορά τώρα τις θέσεις που έχει «κυκλώσει» ο Γιοβάνοβιτς, αυτές είναι του στόπερ, του δεξιού μπακ, του «8»-«10» και του εξτρέμ. Το πιθανότερο λοιπόν είναι σε αυτές τις θέσεις να υπάρξει η πιο γρήγορη ενίσχυση, με τον επόμενο μήνα να προμηνύεται… καυτός!

Όλα Πράσινα.