Ο Σλοβένος που έχει αλλάξει επίπεδο στον Παναθηναϊκό και το διαλυτικό στοιχείο, που δεν είναι άλλος από τον εκπρόσωπο του.

Ο Άνταμ Τσέριν ήταν από τους διακριθέντες του Παναθηναϊκού και στη σπουδαία ανατροπή απέναντι στην ΑΕΚ, κάνοντας τρομερή δουλειά στον άξονα. Σε κάθε μεγάλη νίκη του «Τριφυλλιού», ο ίδιος είναι πάντα εκεί στην πρώτη γραμμή για την ομάδα.

Είναι δεδομένο ότι ο Σλοβένος έχει αλλάξει επίπεδο στον Παναθηναϊκό και αυτό, είναι κάτι που ο ίδιος ο παίκτης εκτιμάει αφάνταστα. Αυτός που «χαλάει» την κατάσταση δεν είναι άλλος από τον μάνατζέρ του. Ο οποίος μας είπε τι; Ότι δεν τον ικανοποιεί η πρόταση για αναπροσαρμογή, που έχει ήδη μεταφέρει στον 24χρονο χαφ η διοίκηση.

Συγγνώμη, αλλά ο Άνταμ Τσέριν έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026. Μέχρι τότε ο Παναθηναϊκός, τυπικά, δεν έχει καμία υποχρέωση να αλλάξει τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας του με τον Σλοβένο. Πράττοντας σωστά η ΠΑΕ προτείνει σχεδόν διπλάσιες απολαβές στον Τσέριν δύο χρόνια πριν τη λήξη του μεταξύ τους deal, αλλά ο εκπρόσωπός του κάνει ουσιαστικά λόγο για «προσφορά πολύ μακριά από τις προσδοκίες μας και για έλλειψη σεβασμού». Μανατζερικά κόλπα όχι στον Παναθηναϊκό κύριε Ρούζνιτς!

Όλα Πράσινα.