Ο Άντραζ Σπόραρ ήταν η «χρυσή» αλλαγή του Τερίμ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και επιβεβαίωσε την εξαιρετική του παράδοση απέναντι στον Άρη, με τρία νικητήρια γκολ!

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη μεγάλη νίκη στη Θεσσαλονίκη, τη δεύτερη συνεχόμενη στα Play-Offs κι έμεινε μέσα στο παιχνίδι του τίτλου με την ομάδα του Φατίχ Τερίμ να πανηγυρίζει το «τρίποντο» δια ποδός Άντραζ Σπόραρ!

Ο Σλοβένος επιθετικός μπήκε στο ματς μετά την ανάπαυλα καθώς το σκορ ήταν στο 0-0 κα ο Τούρκος τεχνικός δικαιώθηκε, αφού ο Σπόραρ ήταν η «χρυσή» αλλαγή!

Στο 62’ πήρε την πάσα του Μπερνάρ και εκτέλεσε με αριστοτεχνικό πλασέ τον Κουέστα για το 0-1, ανοίγοντας το σκορ και τον δρόμο για τη νίκη!

Ο Άρης εξελίσσεται σε… πελάτη του Σλοβένου που μπορεί πολλές φορές να μην δικαιολογεί την παρουσία του στο χορτάρι, αλλά απέναντι στους Θεσσαλονικείς βρίσκει σταθερά το δρόμο προς τα δίχτυα.

Μάλιστα τρεις «πράσινες» νίκες επί του Άρη από πέρυσι έχουν τη δική του υπογραφή, με ισάριθμα γκολ-τρίποντα!

Η αρχή έγινε στο περσινό ματς της Λεωφόρου για την κανονική περίοδο όταν με δική του κεφαλιά έγινε το 1-0 στις καθυστερήσεις, συνεχίστηκε στον αγώνα των Play-Offs στη Θεσσαλονίκη με νέα κεφαλιά (0-1) και τώρα τρίτωσε το καλό με το τρομερό του γκολ που έκανε το 0-1 κι άνοιξε το δρόμο για τον θρίαμβο πριν το τελικό 0-2!

Όλα Πράσινα.