Στην Αθήνα βρίσκεται πλέον για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο Τιμοτέους Πούχατς!

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να είναι αρκετά δραστήριος στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου και η πρώτη κίνηση που ολοκληρώνει είναι αυτή του Τιμοτέους Πούχατς, για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο διεθνής Πολωνός μπακ έφτασε πριν από λίγα λεπτά στο «Ελ. Βενιζέλος» και είναι έτοιμος να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με το «Τριφύλλι».

Ο Πούχατς θα φορέσει την πράσινη φανέλα με την μορφή του δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι, με δημοσιεύματα από την πατρίδα του να κάνουν λόγο και για ύπαρξη -μη υποχρεωτικής- οψιόν που μένει να φανεί εάν ευσταθούν.

Το Who is Who

Ο 23χρονος Πολωνός ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Φαλούμπαζ και το 2013 «μεταπήδησε» στην Λεχ Πόζναν, στην οποία έμεινε μέχρι τον Ιούλιο του 2021, καταγράφοντας 82 συμμετοχές με 7 γκολ και 12 ασίστ με την πρώτη ομάδα και 38 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ με την δεύτερη.

Ενδιάμεσα είχε δοθεί δανεικός στην Σοσνόβιετς και την Κατοβίτσε, έχοντας αθροιστικά 44 συμμετοχές με 4 γκολ και 1 ασίστ και επιστρέφοντας διαρκώς στην ομάδα του.

Τον Ιούλιο του 2021 η Ουνιόν Βερολίνου έβγαλε από τα ταμεία της 2.5 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει και με την γερμανική ομάδα ο Πούχατς έχει παίξει 10 φορές, με απολογισμό 1 γκολ και 2 ασίστ. Πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Τραμπζονσπόρ, όπου «έγραψε» 13 συμμετοχές.

Σε εθνικό επίπεδο είναι 12 φορές διεθνής με την Πολωνία και έχει περάσει από όλα τα μικρά κλιμάκιά της.

Όλα Πράσινα.