Η αγωνία και η προσμονή για τον μεγάλο αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ φουντώνουν, καθώς η ΚΕΔ ανακοίνωσε το όνομα του διαιτητή που θα επιβλέψει τη ρεβάνς στη Λεωφόρο.

Και δεν είναι άλλος από τον Ντάνιελ Ζίμπερτ, έναν διαιτητή υψηλού επιπέδου που φέρνει μια αίσθηση ελπίδας για ένα δίκαιο και αντικειμενικό παιχνίδι.

Ο Ζίμπερτ, Γερμανός διαιτητής κατηγορίας ελίτ, έχει ήδη αφήσει το στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς τον περασμένο Απρίλιο σφύριξε τον αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού για τα playoffs της Stoiximan Super League.

Η επιλογή του Ζίμπερτ για το μεγάλο παιχνίδι αποτελεί ένα ακόμα σημάδι της προσπάθειας της ΚΕΔ να εξασφαλίσει την αμεροληψία και τη διαφάνεια στις διαιτητικές αποφάσεις.

Ο Ζίμπερτ, 39 ετών, έχει σφυρίξει δύο αγώνες στο Champions League και 11 στην Bundesliga, κάτι που αποδεικνύει την εμπειρία και την ικανότητά του.

Στο πλάι του θα έχει τους βοηθούς Γιαν Ζάιντελ και Ράφαελ Φόλτιν, ενώ τέταρτος θα είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης. Στο VAR θα βρίσκεται ο επίσης Γερμανός Μπένιαμιν Κόρτους, με AVAR τον Μπούξμπαουμ, δημιουργώντας ένα εξειδικευμένο και αξιόπιστο διαιτητικό τετράδιο.

Όλα Πράσινα.