Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στα Stoiximan Super League Playoffs είναι τέτοιο που του δίνει την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή στις πρώτες αγωνιστικές.

Οι «πράσινοι» θα ξεκινήσουν το μίνι Πρωτάθλημα με απόσταση 4 βαθμών από την κορυφή, όμως έχουν την δυνατότητα από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές να αλλάξουν τα δεδομένα και να μπουν για τα καλά στην «μάχη» του τίτλου.

Το «Τριφύλλι» ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στο Καραϊσκάκη, εκεί όπου έχει αποδείξει ότι μπορεί να φύγει με το τρίποντο και να δημιουργήσει τεράστια ζημιά στον «αιώνιο» αντίπαλο. Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη στην άδεια Τούμπα και είναι δεδομένο ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα τα δώσουν όλα για να κόψουν βαθμούς από τον μεγάλο τους «εχθρό».

Ακολουθούν δύο σερί εντός έδρας ματς με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, στα οποία ο Παναθηναϊκός καλείται -επιτέλους- να εκμεταλλευτεί την δύναμη της Λεωφόρου! Εφόσον το κάνει, τότε είναι πολύ πιθανό να έχει περάσει και τους τρεις αντιπάλους του στην κατάταξη και να έχει «πατήσει» κορυφή.

Κι αμέσως μετά έρχονται τα πιο… βατά παιχνίδια, αφού υπάρχει το εκτός έδρας ματς με τον Άρη και μετά τα δύο με την Λαμία (πρώτα εντός και μετά εκτός), εκεί όπου εάν το σύνολο του Τερίμ κάνει το καθήκον του μπορεί να… ανοίξει την διαφορά, αφού όλοι οι ανταγωνιστές του παίζουν διαρκώς μεταξύ τους.

Εν κατακλείδι, σίγουρα το έργο του Παναθηναϊκού δεν είναι καθόλου απλό, όμως αν η ομάδα κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα, έχει την δυνατότητα να αντιστρέψει πολύ γρήγορα τα αρνητικά δεδομένα και να γίνει το… αφεντικό!

Υπενθυμίζουμε το πρόγραμμα του «Τριφυλλιού»:

1η αγωνιστική: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός2η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ3η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ4η αγωνιστική: Άρης – Παναθηναϊκός5η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – Λαμία6η αγωνιστική: Λαμία – Παναθηναϊκός7η αγωνιστική: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός8η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – Άρης9η αγωνιστική: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός10η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Όλα Πράσινα.