Ο Γεντβάι εξελίσσεται σε ένα από τα καλύτερα στόπερ στο πρωτάθλημα και ο Παναθηναϊκός έχει απολύτως στο χέρι του, το αν θα τον κρατήσει και μετά το καλοκαίρι στα πράσινα!

Ο Τιν Γεντβάι ήταν ο σωτήρας του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Άρη, αφού στο 90′ έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή σε κεφαλιά του Ανσαριφάρντ. Αυτή, ήταν μία ακόμα επιβεβαίωση της ραγδαίας ανοδικής πορείας που έχει εδώ και καιρό ο παίκτης. Δεν είναι υπερβολή, να πούμε ότι αυτή τη στιγμή ο Κροάτης είναι στα δύο-τρία καλύτερα στόπερ του πρωταθλήματος.

Βαδίζοντας προς το φινάλε της σεζόν, θα ανοίξει αυτόματα κι η συζήτηση για το μέλλον του 28χρονου άσου στον Παναθηναϊκό. Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός έχει έρθει με τη μορφή δανεισμού από την Λοκομοτίβ Μόσχας στην Ελλάδα. Ωστόσο, η υπόθεση παραμονής του βρίσκεται εντελώς στα χέρια της ΠΑΕ.

Κι αυτό, διότι οι «πράσινοι» διατηρούν μία χαμηλή ρήτρα της τάξης του 1,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Γεντβάι με κανονική μεταγραφή! Χρήματα τα οποία δεδομένα μπορεί να διαθέσει ο Παναθηναϊκός, εφόσον ο Φατίχ Τερίμ δώσει τη θετική εισήγησή του για να παραμείνει ο Κροάτης στα πράσινα. Πράγμα, μάλιστα, που είναι και το πιο πιθανό με βάση τα τωρινά δεδομένα!

Όλα Πράσινα.