Ο Γιάννης Αλαφούζος πήγε με συγκεκριμένη ατζέντα στην συνάντηση των ομάδων με Μπαλτάκο και Μπένετ, εκφράζοντας τα αιτήματά του.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν ο πρώτος που αναχώρησε από την σύσκεψη που έλαβε χώρα στα γραφεία της ΕΠΟ, με τον Λεωνίδα Μπουτσικάρη να μένει για να εκπροσωπήσει το «Τριφύλλι», αλλά τον Αλαφούζο να εκφράζει πρώτα τα αιτήματά του.

Αυτό στο οποίο επέμειναν οι «πράσινοι» είναι η επιλογή Elite διαιτητών από τα δέκα καλύτερα Πρωταθλήματα ή εάν αυτό δεν είναι εφικτό, διαιτητών Α’ κατηγορίας, προκειμένου να μην υπάρχουν άλλα απρόοπτα στα Stoiximan Super League Playoffs.

Το κομμάτι στο οποίο ήταν κάθετος ο Αλαφούζος αφορά την προέλευσε των διαιτητών, αφού εξήγησε ότι «θα πρέπει να αποκλειστούν δια ροπάλου εκπρόσωποι υποανάπτυκτων ποδοσφαιρικά χωρών», ώστε να μην υπάρξει ξανά διαιτησία σαν αυτή του Νταμπάνοβιτς!

Τέλος, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού πρότεινε να ζητηθεί η συνδρομή της UEFA και της FIFA τόσο στο κομμάτι της επιλογής διαιτητών, όσο και σε αυτό της προστασίας τους.

Όλα Πράσινα.