Το «Όλα Πράσινα» εξηγεί τι ισχύει όσον αφορά την υπόθεση του Ντίνου Μήτογλου για τον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ στις 4 Μαρτίου κι έκτοτε έχει τεθεί εκτός δράσης, περιμένοντας την εκδίκαση της υπόθεσης για να μάθει την οριστική του τιμωρία.

Σήμερα λοιπόν έγινε γνωστό πως η απόφαση θα βγει μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου, κάτι που σημαίνει πως τότε θα ξεκαθαρίσει η εικόνα γύρω από το διάστημα που θα πρέπει να συνεχίσει να βρίσκεται μακριά από τα παρκέ.

Το «Τριφύλλι» λοιπόν παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις, αφού είναι σαφές ότι ένας παίκτης στο «4» χρειάζεται στο ρόστερ, ειδικά αν πρόκειται για Έλληνα και μάλιστα υψηλού επιπέδου, οι οποίοι ούτως ή άλλως σπανίζουν.

Φυσικά οι σχέσεις του «Εξάστερου» με τον Μήτογλου είναι εξαιρετικές και οι δύο πλευρές έχουν κρατήσει επαφή, με αμφότερες να επιθυμούν την εκ νέου συνεργασία τους, κάτι που θα εξαρτηθεί βέβαια σε μεγάλο βαθμό κι από την τιμωρία!

Εάν ο διεθνής πάουερ φόργουορντ πέσει στα… μαλακά, τότε πρέπει να θεωρείται σίγουρο πως ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτησή του, αν και προφανώς δεν θα παίζει… μόνος του σε επίπεδο Euroleague.

Εάν από την άλλη η τιμωρία είναι τέτοια που δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί ξανά φέτος, ενδεχομένως ούτε και του χρόνου, τότε ο Σύλλογος θα εγκαταλείψει την συγκεκριμένη περίπτωση.

Όλα Πράσινα.