Ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στην αγορά του NBA, αφού από εκεί αναμένεται να έρθει η απαραίτητη ενίσχυση της ομάδας.

Οι «πράσινοι» προς το παρόν συνεχίζουν με τον Ντέγιαν Ράντονιτς στον πάγκο τους, αν και ουσιαστικά το μέλλον του Μαυροβούνιου προπονητή θα εξαρτηθεί από τα επόμενα αποτελέσματα της ομάδας, τα οποία επιβάλλεται να είναι θετικά!

Ανεξαρτήτως του προσώπου που θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου ωστόσο, ο Παναθηναϊκός δεδομένα θα προχωρήσει και σε αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό, προκειμένου να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ και να ανεβάσει την ποιοτική στάθμη της ομάδας.

Η προθεσμία για μεταγραφές παικτών που έχουν ήδη αγωνιστεί στην Euroleague έχει εκπνεύσει, κάτι που σημαίνει ότι ο «Εξάστερος» στρέφει την προσοχή του στην άλλη μεριά του Ατλαντικού και παρακολουθεί περιπτώσεις παικτών από τον «μαγικό κόσμο» του NBA.

Από εκεί πρέπει να περιμένουμε τις απαραίτητες μεταγραφές, οι οποίες βέβαια εξαρτώνται ως έναν βαθμό και από τις πιθανές αποχωρήσεις. Στο ρόστερ άλλωστε υπάρχει ο Άντριους που έως τώρα δεν υπολογίζεται, ενώ ο Γκριγκόνις έμεινε εκτός κόντρα στην Φενέρμπαχτσε κι έπαιξε ελάχιστα κόντρα στην Μακάμπι, κάτι που σημαίνει ότι ο Ράντονιτς δεν τον εμπιστεύεται ιδιαίτερα.

Όλα Πράσινα.