Το κλίμα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού είναι φορτισμένο με ενθουσιασμό και αισιοδοξία ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (21:00, «Όλα Πράσινα» Live Chat).

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του είναι προετοιμασμένοι να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για να κατακτήσουν τη νίκη και να πάρουν το πρωτάθλημα.

Παρόλο που η προετοιμασία ήταν ελλιπής, οι παίκτες του Παναθηναϊκού δείχνουν ότι έχουν μεγάλη πίστη στις δυνατότητές τους και είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στον αγώνα.

Ο Σέρβος τεχνικός θα αποφασίσει τη σύνθεση της ομάδας με βάση την κατάσταση των παικτών του και αναμένεται να επιλέξει τους καλύτερους διαθέσιμους για να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό.

Η ατμόσφαιρα στα «πράσινα» αποδυτήρια είναι επίσης θετικά επηρεασμένη από την εμπειρία των παικτών του Παναθηναϊκού στα ντέρμπι των «αιωνίων», καθώς πολλοί από αυτούς έχουν συμμετάσχει σε αρκετά τέτοια ματς, αφού ελέω Stoiximan Super League Playoffs τέτοιου είδους αναμετρήσεις έχουν πραγματοποιηθεί 8 φορές τα δύο τελευταία χρόνια. Έτσι, γνωρίζουν το παρελθόν και ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν την πίεση και το ανταγωνιστικό περιβάλλον των μεγάλων αυτών αγώνων.

Συνολικά, το κλίμα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού είναι θετικό και ενθαρρυντικό, με τους παίκτες να δείχνουν αποφασιστικότητα και αγωνιστικό πνεύμα ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Με την κατάλληλη ψυχολογική προετοιμασία και στρατηγική του Γιοβάνοβιτς, οι «πράσινοι» μπορούν να κερδίσουν το παιχνίδι και να φτάσουν μια ανάσα από το να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, κάτι που αποτελεί τον στόχο της ομάδας για τη σεζόν.

Όλα Πράσινα.