Ο Παναθηναϊκός θα ανεβάσει το μπάτζετ του ενόψει της επόμενης σεζόν, με τους «πράσινους» να έχουν ήδη… κυκλώσει κάποια ονόματα αλλά το θέμα του προπονητή να αποτελεί φυσικά προτεραιότητα.

Ο «Εξάστερος» θα διεκδικήσει με όσες πιθανότητες του αναλογούν την κατάκτηση του τίτλου, όμως το ενδιαφέρον έχει στραφεί ήδη και στην επόμενη σεζόν, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να προαναγγέλει την δημιουργία μιας ομάδας πολυ μεγαλύτερων δυνατοτήτων.

Κύριο μέλημα για το «Τριφύλλι» είναι να βρει φυσικά τον επόμενο προπονητή του, με τον Πάμπλο Λάσο να αποτελεί τον Νο.1 στόχο αλλά τον Παναθηναϊκό να μην προχωρά σε καμία επίσημη κίνηση ή ανακοίνωση πριν το φινάλε της σεζόν.

Από εκεί και πέρα, προφανώς το ρόστερ θα «χτιστεί» από τον νέο προπονητή και τον Σάνι Μπετσίροβιτς, με τον Σλοβένο GM να έχει ήδη καταρτίσει μια πρώτη λίστα με παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Πρόκειται για αθλητές που θα προτείνει στον διάδοχο του Χρήστου Σερέλη και που ενδεχόμενη μεταγραφή τους μπορεί να ανεβάσει κατακόρυφα την ποιότητα της ομάδας!

Οι Καμπάτσο, Βιλντόζα και Λεσόρτ είναι παίκτες που βρίσκονται στα υπόψιν των «πράσινων», ενώ το ίδιο ισχύει και με Έλληνες σαν τους Κώστα Αντετοκούνμπο, Ιωάννη Παπαπέτρου και Νικ Καλάθη, εφόσον φυσικά βγουν στην αγορά. Πρέπει βέβαια να ξεκαθαριστεί πως όλοι αυτοί αποτελούν απλώς στόχους στο μυαλό του Μπετσίροβιτς και ο νέος προπονητής του Συλλόγου είναι αυτός που θα πάρει τις τελικές αποφάσεις, όπως σας έχει ενημερώσει το «Όλα Πράσινα».

Τέλος, το αγωνιστικό μπάτζετ αναμένεται να φτάσει ή και να ξεπεράσει τα 13 εκ. ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι οι επιλογές που θα γίνουν μπροούν να είναι αρκετά πιο «ασφαλείς» σε σχέση με τα τελευταία χρόνια.

Όλα Πράσινα.