Ο Μπιλάλ αποτελεί το παιδί… θαύμα του Παναθηναϊκού και οι άνθρωποι του Συλλόγου έχουν έτοιμο το πλάνο για την εξέλιξή του!

Πέρσι οδήγησε την Κ19 του Παναθηναϊκού στον τίτλο όντας πρώτος σκόρερ. Φέτος μετράει ήδη 9 γκολ σε 3 συμμετοχές στο Youth League και είναι πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης. Έπαιξε με τον Παναθηναϊκό Β’ κόντρα στον Ηρακλή και σκόραρε δις!

Ο λόγος για τον Μπιλάλ, τον 19χρονο επιθετικό που αποτελεί το μεγαλύτερο «διαμάντι» του Παναθηναϊκού και που πολύς κόσμος αναρωτιέται γιατί δεν έχει πάρει ευκαιρίες με την πρώτη ομάδα.

Φυσικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον παρκαολουθεί συστηματικά και έχει πάρα πολύ καλή άποψη για τις δυνατότητές του, ενώ τον έχει συμπεριλάβει και στην αποστολή της πρώτης ομάδας σε κάποια παιχνίδια, δίχως βέβαια να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Ο Σέρβος τεχνικός θέλει να γίνουν όλα τα βήματα σωστά και το «SDNA» τονίζει πως το πλάνο είναι να πάρει φέτος αρκετό χρόνο στην β’ ομάδα και το σκληροτράχηλο Πρωτάθλημα της Super League 2, ώστε όταν κρίνει ότι είναι έτοιμος να του δώσει και την μεγάλη ευκαιρία που άπαντες περιμένουν.

Όλα Πράσινα.