Πάλι έμεινε πίσω, αλλά πάλι έκανε ανατροπή ο Παναθηναϊκός που συνεχίζει να πιέζει για τον τίτλο, δείχνοντας πως θα κάνει τα πάντα για την κούπα!

Σε μια κούρσα τίτλου, ειδικά στα τελευταία της μέτρα, πρώτος κόβει το νήμα ο πιο ανθεκτικός και ο πιο… ψυχωμένος και ο Παναθηναϊκός δείχνει να διαθέτει αυτά τα στοιχεία!

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ παρότι για άλλη μία φορά πάλεψε απέναντι σε «υπερφανατισμένο» αντίπαλο παρότι η Λαμία δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο (σ.σ. γιατί άραγε το κυνήγησαν τόσο λυσσασμένα οι παίκτες του Βόκολου δεν… γνωρίζουμε) και απέναντι στα δικά του λάθη, κατάφερε να επικρατήσει.

Παρότι έμεινε σε άλλο ένα παιχνίδι πίσω στο σκορ, έδειξε και πάλι ψυχικά αποθέματα και με ανατροπή πήρε το απαραίτητο «τρίποντο» για να συνεχίσει να μάχεται για το Πρωτάθλημα!

Το γκολ του Τσέριν και τα δύο υπέροχα γκολ του «μάγου» Μπερνάρ έλυσαν τον γόρδιο δεσμό και διαμόρφωσαν το τελικό 3-1 για το τρίτο σερί «τρίποντο» του «Τριφυλλιού» στα Play-Offs και επίσης το τρίτο στο μίνι Πρωτάθλημα με ανατροπή!

Νίκη με ανατροπή στο Φάληρο επί του Ολυμπιακού (1-3), νίκη με ανατροπή με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο (2-1), νίκη με ανατροπή με τη Λαμία στη Λεωφόρο (3-1) στα Play-Offs, αποτελέσματα και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο έχουν διαμορφωθεί δείχνουν ξεκάθαρα την τεράστια θέληση της ομάδας να κατακτήσει τον τίτλο, καθώς η μειονεκτική θέση στην οποία έχει βρεθεί σε αυτά τα τρία παιχνίδια δεν την έχουν πτοήσει!

Οι ανατροπές του Παναθηναϊκού στα Play-Offs

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-3 (από 1-0)

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 2-1 (από 0-1)

Παναθηναϊκός – Λαμία 3-1 (από 0-1)

Όλα Πράσινα.