Στον Παναθηναϊκό μετρούν πλέον… αντίστροφα για την άφιξη του Εργκίν Αταμάν στο «Τριφύλλι» για να αναλάβει τα καθήκοντά του.

Το «Τριφύλλι» έχει φτάσει εδώ κι αρκετό καιρό σε συμφωνία με τον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος μετά από μια απόλυτα πετυχημένη θητεία στην Εφές, με εγχώρια και ευρωπαϊκά τρόπαια, έρχεται στον Παναθηναϊκό για να τον επαναφέρει στην φυσική του θέση.

Ο Τούρκος προπονητής ολοκλήρωσε πλέον τις υποχρεώσεις του στην Εφές και μάλιστα τόνισε ότι έχει στόχο να φτιάξει ένα ρόστερ επιπέδου Final-4 στον Παναθηναϊκό, με την εκπομπή «Magic Euroleague» του «SDNA» να δίνει λεπτομέρειες για την άφιξή του στην Αθήνα.

Όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά, την Δευτέρα η τουρκική ομάδα θα έχει ένα πάρτι για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, επομένως την Τρίτη αναμένεται ο Αταμάν να έρθει στην Ελλάδα, ώστε να πιάσει δουλειά!

Φυσικά θα έχει να διευθετήσει και προσωπικά ζητήματα, όπως να βρει σπίτι, αλλά και να βάλει μπροστά τον σχεδιασμό του «Εξάστερου», για τον οποίον βρίσκεται ούτως ή άλλως σε επαφή με τον Γιαννακόπουλο και τον Μπετσίροβιτς.

Όλα Πράσινα.