Η φετινή σεζόν θα ξεκινήσει νωρίς για τον Παναθηναϊκό κι έτσι δεν θα αργήσει καθόλου η κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού γέμισε φέτος την Λεωφόρο σχεδόν σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια, αποτελώντας σε μόνιμη βάση τον… 12ο παίκτη για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και παίζοντας καταλυτικό ρόλο στην πολύ καλή πορεία της ομάδας.

Η επόμενη σεζόν λοιπόν ξεκινά με ακόμα μεγαλύτερες προσδοκίες, με το «Τριφύλλι» να διεκδικεί τους εγχώριους τίτλους και παράλληλα να επιστρέφει στην Ευρώπη, ξεκινώντας τις υποχρεώσεις του από τα προκριματικά του Champions League και απέχοντας μόλις μία πρόκριση από την παρουσία σε ομίλους κάποιας διοργάνωσης.

Είναι προφανές πως οι οπαδοί του Συλλόγου θέλουν να ενισχύσουν και πάλι το «Τριφύλλι» και παράλληλα να έχουν μια εξασφαλισμένη θέση στο γήπεδο, κάτι που σημαίνει ότι τα εισιτήρια διαρκείας θα γίνουν ανάρπαστα και αναμένεται να εξαντληθούν αμέσως μετά την κυκλοφορία τους.

Η καμπάνια για την προώθησή τους λοιπόν αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα Ιουνίου, ενώ σε περίπου 20 ημέρες αναμένεται να τεθούν στην διάθεση του κόσμου προς αγορά.

Όλα Πράσινα.