Παναθηναϊκός AKTOR και Μακάμπι Τελ-Αβίβ θα κοντραριστούν στα Play-Offs της Euroleague, κάτι που σημαίνει ότι η Ευρώπη θα απολαύσει την «μάχη» των Ναν και Μπόντγουϊν!

Ο Κέντρικ Ναν κατάφερε να αλλάξει την σεζόν για τον «Εξάστερο», ηγήθηκε επιθετικά της ομάδας και έπαιξε κομβικό ρόλο στην κατάληψη της δεύτερης θέσης, που της δίνει τον τίτλο του φαβορί για μια θέση στο Final-4.

Ο Αμερικανός γκαρντ λοιπόν δήλωσε πρόσφατα πως αισθάνεται ο καλύτερος επιθετικός παίτκης της διοργάνωσης, με τον Μπόλντγουϊν να απαντά και να υποστηρίζει ότι δεν γίνεται να λέει κάτι τέτοιο ο «πράσινος» γκαρντ, αφού τα στατιστικά λένε ότι υπάρχουν αθλητές που σκοράρουν περισσότερο.

Ο σταρ του «Εξάστερου» έδωσε την δική του απάντηση και το «beef» τελείωσε κάπου εκεί, έχοντας κεντρίσει πάντως το ενδιαφέρον όλης της Ευρώπης, με τον Μάικ Τζέιμς να τονίζει ότι θέλει να δει διασταύρωση του «Τριφυλλιού» με την Μακάμπι στα Play-Offs.

Αυτό ακριβώς έγινε και πλέον οι δύο παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να αναμετρηθούν στο παρκέ, με έπαθλο μια θέση στο Βερολίνο!

Όλα Πράσινα.