Λίγες μόνο ημέρες μετά τις δηλώσεις του στην τηλεοπτική κάμερα, ο Γιάννης Αλαφούζος δικαιώθηκε!

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βγήκε στην τηλεοπτική κάμερα μετά το 2-2 με την Λαμία και τόνισε πως για να είναι το Πρωτάθλημα αξιόπιστο, θα πρέπει όλες οι ομάδες να αντιμετωπίζουν τις ίδιες συνθήκες, κάτι το οποίο δεν συμβαίνει.

Υποστήριξε μάλιστα ότι υπάρχουν σύλλογοι που έχουν… θυγατρικές ομάδες, ενώ παράλληλα εξέφρασε παράπονα για την διαιτησία, αλλά και για τα ανούσια μέτρα που πήρε η κυβέρνηση για το ζήτημα της αθλητικής βίας.

Σε κάθε περίπτωση, ο ισχυρός άνδρας του «Τριφυλλιού» φαίνεται πως δικαιώθηκε πολύ γρήγορα, αφού η απόφαση της Λαμίας να αφήσει τον πρώτο σκόρερ και ηγέτη της (Καρλίτος) εκτός αποστολής για το εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ, την στιγμή που πριν λίγες ημέρες «έκοψε» βαθμούς από τον Παναθηναϊκό, δημιουργεί άνισες συνθήκες.

Η ομάδα της Φθιώτιδας άλλωστε έχει δείξει φέτος ότι μπορεί να κοντράρει τους πάντες και να διεκδικήσει αποτελέσματα και ειδικά στην έδρα της θα περίμενε κανείς να παραταχθεί με όλα της τα «όπλα» απέναντι στην ΑΕΚ, ώστε να προσπαθήσει να πάρει βαθμούς. Κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει, για λόγους που προφανώς γνωρίζουν μόνο οι άνθρωποι της ομάδας.

Όλα Πράσινα.