Ο Παναθηναϊκός «διέλυσε» με 7-0 τα Βριλήσσια σε φιλικό παιχνίδι στην Λεωφόρο, εν΄αμέσως μετά πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ Εθνική και έγινε η απονομή!

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ερασιτέχνη:

«Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την άνοδο του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών στη A’ Εθνική Κατηγορία στο γήπεδο της Λεωφόρου μαζί με τους φιλάθλους του.

Το «τριφύλλι» τερμάτισε πρώτο στον 4ο όμιλο της Β’ Εθνικής και πήρε το εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία ύστερα από μια εξαιρετική χρονιά.

Ο ΠΑΟ έδωσε ένα φιλικό κόντρα στον ΑΟ Βριλησσίων, όπου επικράτησε με 7-0 στο γήπεδο της Λεωφόρου κι εν συνεχεία πανηγύρισε την άνοδο.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός από την αρχή με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται 7-0. Στο δεύτερο μισό έπεσε ο ρυθμός και ο κόουτς Χαραλαμπίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριές του δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα.

Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν οι Ντζάνη, Κοκοτσάνη, Νταρζάνου, Καμαριανού, Μπριάνα (2) και Δεσπολλάρη.

Σε δήλωση του ο κόουτς Γιάννης Χαραλαμπίδης ανέφερε: «Σήμερα γυρίζουμε σελίδα. Ολοκληρώσαμε με μεγάλη επιτυχία ότι αναλάβαμε πριν δύο χρόνια, που ήταν η άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Ήδη προετοιμαζόμαστε για τη νέα χρονιά όπου υπάρχουν τεράστιες απαιτήσεις μιας και το όνομα του Παναθηναϊκού είναι για να πρωταγωνιστεί σε κάθε επίπεδο. Έχουμε βάλει τις βάσεις στο να έχουμε ήδη έναν κορμό πολύ ανταγωνιστικό και με αυτόν και τις προσθήκες που θα είναι από το πάνω ράφι και φυσικά την πολύ δουλειά θα προσπαθήσουμε να πρωταγωνιστούμε και στη μεγάλη κατηγορία».».

Όλα Πράσινα.