Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου σχολίασε το χτεσινό «αιώνιο» ντέρμπι και τόνισε πως η ισοπαλία -όπως μάλιστα ήρθε- οδηγεί το «Τριφύλλι» πολύ κοντά στο Champions League!

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο «Total Football»:

«Είναι μια βραδιά που με τον τρόπο που έχει εξελιχθεί είναι… μισό Champions League για τον Παναθηναϊκό. Δεν λέω μισό Πρωτάθλημα, αλλά μισό Champions League! Όμως τα όσα έχουν συμβεί μετά το ματς, οι ύβρεις του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, δεν είναι μάλλον τίποτα μπροστά σε αυτά που ακολούθησαν στις δηλώσεις.

Γιατί έχουμε το #mexritelous νούμερο 2 από τον Ολυμπιακό, αυτή την φορά το ποδοσφαιρικό. Υπάρχει επίσημη δήλωση του κ. Βρέντζου, που πρότεινε να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός από το Πρωτάθλημα και να διεκδικήσει την κάθαραση στα δικαστήρια.

Υπήρξε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και στο Μέγαρο Μαξίμου, όλες οι δηλώσεις είναι on camera».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Β. Παπαθεοδώρου για ντέρμπι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ: Μισό Champions League για τον Παναθηναϊκό”,”description”:”Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου σχολίασε το ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού και τις δηλώσεις Βρέντζου για αποχώρηση του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα.”,”thumbnailUrl”:”https://isthumbs.glomex.com/dC1icTR5Z243ZXRpZGwvMjAyMi8xMS8wNy8wNC8xOF8zNF82MzY4ODcxYTkzYzk3LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M27S”,”uploadDate”:”2022-11-07T04:19:19.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599v17kiaczo36&playlistId=v-co5rlwbdfq8h”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Όλα Πράσινα.