Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για την άνετη νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου αλλά και την δική του κατάσταση.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Θεωρώ ότι ο παίκτης έχει από μόνος του κίνητρο. Είναι πολύ σημαντικά αυτά τα ματς. Από τον Άρη θυμάστε τι έγινε. Εμείς ήμασταν από δύσκολο ταξίδι, μεγάλη νίκη. Δεν πρέπει να έχουμε δικαιολογίες Πρέπει να παίζουμε το καλύτερο μπάσκετ δεδομένων των συνθηκών. Θα πρέπει να παλεύουμε και να έχουμε κίνητρο για να σεβόμαστε τους εαυτούς μας και τον κόσμο.

Δεν είναι εύκολο μετά από μια μεγάλη νίκη η ήττα να έχει συγκέντρωση. Μετά το Κύπελλο έπρεπε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να πάμε στη Μαδρίτη. Το κάναμε και κερδίσαμε τη Ρεάλ. Τώρα έχουμε τη Βιλερμπάν μπροστά μας. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για το βάθος του πάγκου: «Ήμασταν άτυχοι με αρκετούς τραυματισμούς. Δεν είμαστε πλήρεις ποτέ. Παρά τα προβλήματα, προχωρήσαμε μπροστά».

Για τη δική του κατάσταση: «Νιώθω κάπως καλύτερα τον τελευταίο καιρό. Δεν έχω τον ρυθμό που θέλω, ούτε είμαι ικανοποιημένος. Μπορώ να δώσω πολλά παραπάνω. Είναι δύσκολο όμως. Ένα χειρουργείο μέσα στη χρονιά δε μπορείς να επανέλθεις. Είναι δύσκολο και για τον προπονητή να σε βάλει μέσα στην ομάδα. Δεν τα λέω για δικαιολογία. Νιώθω καλύτερα και δουλεύω στο μέγιστο για να είμαι έτοιμος. Κάνω βήματα μπροστά και θα συνεχίσω έτσι και καλύτερα».

Για τα καλά στοιχεία για την ομάδα του: «Έχουμε πολύ ταλέντο στο «1» και στο «2». Είναι παιδιά σκόρερ, δημιουργοί. Είμαι από τους καλύτερους στην Ευρωλίγκα και με τον Λεσόρ στο «5» είμαστε πολύ δυνατοί. Είναι οι πιο κομβικές θέσεις. Είμαστε όλοι εξίσου σημαντικοί. Όλοι κάτι δίνουν. Θεωρώ ότι το δυνατό μας στοιχείο είναι η χημεία μας και το κλίμα μας. Μένουμε ενωμένοι και σε νίκες και σε ήττες. Είμαστε ένα με τον κόσμο».

Όλα Πράσινα.