Οι διαιτητές παραδέχτηκαν το λάθος τους στην φάση με το φάουλ στον Πονίτκα, το οποίο όμως δεν γινόταν να διορθωθεί από το βίντεο.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στην παράταση από την Φενέρμπαχτσε, με το ματς να οδηγείται στο έξτρα πεντάλεπτο με τρίποντο του Γκούντουριτς που δεν έπρεπε να μετρήσει και το «Τριφύλλι» να έχει την τελευταία κατοχή.

Οι Τούρκοι έκαναν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ φάουλ στον Πονίτκα, το οποίο οι διαιτητές δεν είδαν και μάλιστα στην φάση αυτή ο Ιτούδης πήγε με challenge να διεκδικήσει την τελευταία κατοχή, δίχως αποτέλεσμα.

Φυσικά στο βίντεο οι διαιτητές συνειδητοποίησαν το λάθος τους και μάλιστα ακούστηκε και από τα μικρόφωνα η φράση «Never mind», ενώ παραδέχτηκαν και στον ίδιο τον Ντέγιαν Ράντονιτς ότι υπήρχε φάουλ που έπρεπε να δοθεί.

Οι κανονισμοί ωστόσο για την χρήση του βίντεο είναι συγκεκριμένοι και δεν γίνεται να δώσουν κάτι που δεν έχουν σφυρίξει εξ’ αρχής, παρά μόνο το αντίθετο. Έτσι, παρ’ ότι στο instant replay είδαν το φάουλ στον Πολωνό, δεν είχαν δικαίωμα να υποδείξουν τότε την παράβαση και να τον στείλουν στις βολές.

Όλα Πράσινα.