Ο Φακούντο Σάντσες είναι ένας παίκτης που αναμένεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι.

Ο Αργεντινός μπακ αποτελεί τον ορισμό του παίκτη – «εργαλείου» για τον προπονητή του, έχοντας αποδεχτεί πλήρως τον ρόλο του, χωρίς κανένα παράπονο για τα διαστήματα που δεν χρησιμοποιούταν.

Όταν μάλιστα κλήθηκε να πάρει φανέλα βασικού έδειξε καλή εικόνα σε κρίσιμα ντέρμπι, συμβάλλοντας κι αυτό στο να φτάσει ο Παναθηναϊκός να διεκδικεί μέχρι και την τελευταία αγωνιστική τον φετινό τίτλο.

Ωστόσο, οι πιθανότητες αυτή την στιγμή είναι υπέρ της αποχώρησής του από την ομάδα μέσα στο καλοκαίρι, αφού μια από τις θέσεις τις οποίες έχει «κυκλώσει» για ενίσχυση ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι αυτή του δεξιού μπακ.

Στο ρόστερ υπάρχουν ήδη οι Κώτσιρας και Βαγιαννίδης και επομένως για να υπάρξει μεταγραφή, θα πρέπει κάποιος να αποχωρήσει. Αυτό που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα για τον Σάντσες ενδεχομένως θα ήταν η πώληση του Κώτσιρα, εάν κάποια από τις ομάδες που τον παρακολουθούν καταθέσει επίσημη πρόταση.

Τότε ενδέχεται ο Αργεντινός να παραμείνει και πάλι για να δώσει βάθος στο ρόστερ, έχοντας μπροστά του τόσο τον νεαρό Έλληνα, όσο και τον βασικό που θα αποκτηθεί αντί του Κώτσιρα.

Όλα Πράσινα.