Μετά την απόφαση – παρωδία της Λίγκας, οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν… κυριολεκτικά κατάθεση ψυχής και απαίτησαν να παίξουν παρ’ ότι ήταν θετικοί στον κορονοϊό!

Ο Παναθηναϊκός έδωσε χτες το πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν, αυτό που έκρινε ουσιαστικά το Πρωτάθλημα, έχοντας τεράστια διασπορά κορονοϊού στο εσωτερικό του και 17 παίκτες που ήταν θετικοί!

Όπως αναφέρει λοιπόν το «SDNA», 9 από τους 11 που ξεκίνησαν βασικοί είχαν κορονοϊό, όμως κανένας εξ’ αυτών δεν θέλησε να μείνει εκτός και μάλιστα αυτοί είναι που απαίτησαν να αγωνιστούν, χωρίς να υποβληθούν σε καρδιολογικό έλεγχο!

Αυτός μπορεί να γίνει μόνο μετά από αρνητικό τεστ, επομένως οι ποδοσφαιριστές βγήκαν μπροστά και ζήτησαν από τον Γιοβάνοβιτς να τους χρησιμοποιήσει, με τον Σέρβο τεχνικό να μην πιέζει φυσικά κανέναν εξ’ αυτών να παίξει ρισκάροντας την υγεία του, έχοντας και ζωντανό παράδειγμα για τους κινδύνους που υπάρχουν τον Γκάνεα.

Τελικά οι «πράσινοι» μπήκαν στο γήπεδο και έκαναν… κατάθεση ψυχής, ολοκλήρωσαν το ματς υπό τις πιο αντίξοες συνθήκες και ρίσκαραν κυριολεκτικά την υγεία τους, αφού έβλεπαν την Λίγκα να τους στερεί τους κόπους τους με την απόφαση… παρωδία να υπάρξει αναβολή 25 ωρών στην αναμέτρηση!

Όλα Πράσινα.