Ο Παναθηναϊκός πήρε μια τεράστια νίκη μέσα στο Φάληρο, όμως αυτό δεν θα πρέπει να βγάλει από το προσκήνιο το ζήτημα της διαιτησίας.

Ο Παναθηναϊκός έχει πάρα πολλά παράπονα από την διαιτησία εδώ και αρκετό καιρό, όμως υπάρχει μερίδα οπαδών του που θεωρεί ότι όταν η ομάδα δεν παίζει καλά, δεν δικαιούται να διαμαρτύρεται!

Οι ισοπαλίες με Κηφισιά και ΟΦΗ διαμορφώθηκαν σε τεράστιο βαθμό από τους ακατάλληλους διαιτητές, αλλά η μέτρια αγωνιστική εικόνα των «πράσινων» αποτέλεσε για πολλούς… δικαιολογία ώστε να μην πέσει το βάρος εκεί.

Χτες ωστόσο τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Ο Παναθηναϊκός έκανε μια άψογη εμφάνιση μέσα στο Καραϊσκάκη και πανηγύρισε ένα ΕΠΙΚΟ «διπλό» στο Καραϊσκάκη, παίζοντας κόντρα σε διαιτησία… 100-0 από τον Γερμανό Σλάγκερ, που αποτέλεσε τον «12ο παίκτη» του Ολυμπιακού.

Με το σκορ στο 0-0 «χάρισε» καθαρή αποβολή στον Ναβάρο για… καρατιά στον Πέρεθ, ενώ με το σκορ στο 1-2 «κατάπιε» καθαρό πέναλτι πάνω στον Παλάσιος. Οι προσπάθειές του βέβαια έπεσαν στο κενό, αφού ο Ιωαννίδης έκανε τελικά το 1-3 και το «Τριφύλλι» έφυγε με το τρίποντο από το Φάληρο.

Το ερώτημα πάντως προς κάποιους συγκεκριμένους παραμένει: τώρα δικαιούται να μιλήσει για την «ΣΦΑΓΗ» ο Παναθηναϊκός; Ή όταν παίζει άσχημα δεν δικαιούται, όταν παίζει καλά και κερδίζει δεν έχει νόημα και έτσι παράπονα μπορεί να υπάρξουν μόνο εάν η ομάδα είναι μεν καλή, αλλά τελικά δεν πανηγυρίσει ένα τρίποντο;

Όλα Πράσινα.