Ο Δήμος Αμαρουσίου «διώχνει» τον Παναθηναϊκό από τον Άγιο Θωμά και πλέον προκύπτει σημαντικό πρόβλημα όσον αφορά την έδρα των ομάδων βόλεϊ για τη νέα σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός δημιουργεί πολύ δυνατές ομάδες στο βόλεϊ ανδρών και γυναικών ενόψει της επόμενης σεζόν, όμως αυτή την στιγμή παραμένει άγνωστη η έδρα στην οποία θα αγωνίζονται μετά το καλοκαίρι!

Τα τελευταία χρόνια οι «πράσινοι» χρησιμοποιούσαν το κλειστό του Αγίου Θωμά, όμως ο Δήμαρχος Αμαρουσίου αποφάσισε σταματήσει οριστικά την συνεργασία των δύο πλευρών, με αποτέλεσμα το γήπεδο αυτό να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί ούτε για αγώνες, ούτε για προπονήσεις.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, το «Τριφύλλι» ήρθε σε επαφή με 5 ακόμα Δήμους (Περιστέρι, Ζωγράφου, Χολαργό, Πετρούπολη και Άνω Λιόσια), όμως άπαντες ήταν αρνητικοί κι έτσι δεν κατάφερε να βρει κάποιο γήπεδο για να στεγάσει την ομάδα.

Παράλληλα, οι απαιτήσεις του Πανελληνίου για το κλειστό της Κυψέλης ήταν αρκετά αποθαρρυντικές και αυτή την στιγμή η πιο εφικτή λύση μοιάζει το Μετς, αφού ο Δήμος Αθηναίων είναι θετικός στο να βοηθήσει την ομάδα, που όμως αποτελεί την… τελευταία επιλογή των ανθρώπων του Συλλόγου.

Όλα Πράσινα.