Δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας αναφέρεται στα όσα είπε ο Γιοβάνοβιτς μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά και τις επόμενες κινήσεις του Σέρβου τεχνικού.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «LiveSport»:

«Θα περιμένω με τεράστιο ενδιαφέρον τις δηλώσεις που θα κάνει την Κυριακή ο Γιοβάνοβιτς, αμέσως μετά το ματς με τον Άρη. Πιθανό να φέρουν σεισμικές αλλαγές και να δρομολογήσουν εξελίξεις που κανείς δεν φαντάζεται αυτή τη στιγμή. Τον θεωρώ τόσο έντιμο και ασυμβίβαστο και δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν κλιμακώσει τις κυριακάτικες αντιδράσεις του.

Δεν είμαι σίγουρος ότι θα μείνει σε όσα είπε μετά το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. Θεωρεί πολύ χοντρό αυτό που έγινε για να το καταπιεί και να προχωρήσει από εδώ και πέρα σαν να μη συνέβη τίποτα. Και μόνη η δήλωσή του ότι δεν θα κοιμάται τα βράδια, δείχνει την ψυχοσύνθεσή του. 

Υπάρχει επίσης η εκφρασμένη βεβαιότητά του ότι “καμία ομάδα δεν μας πήρε το πρωτάθλημα”, αλλά “το χάσαμε μόνοι μας και εγώ ως προπονητής”. Θεωρεί αυτό που έγινε “τεράστια κοροϊδία”, την οποία κατάλαβε από την αρχή, αλλά “δεν είχα σκοπό να παρακαλέσω κανέναν” για να αλλάξει τα πράγματα. Εννοεί ότι έπρεπε να το καταλάβουν και να ενεργήσουν μόνοι τους αυτοί που έπρεπε.

Αφουγκράζομαι επίσης ότι πολλοί οπαδοί αισθάνονται “προδομένοι” μετά τα όσα έγιναν. Θα υπάρξει, βέβαια, “ατμόσφαιρα στήριξης” στο τελευταίο ματς της χρονιάς, όμως, από εκεί και πέρα μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν αυτά που γίνονται τις τελευταίες μέρες κάτω από το χαλί και οι συνέπειες που θα έχουν. Αυτός είναι και ο λόγος που με ξεπερνά η προσπάθεια ορισμένων να δικαιολογήσουν με αστεία επιχειρήματα την εντελώς παθητική στάση του Αλαφούζου στο όλο θέμα με τον covid και την αναβολή του ντέρμπι».

Όλα Πράσινα.