Ο Χρήστος Σερέλης μίηλσε για την αυριανή αναμέτρηση του «Τριφυλλιού» με την Άλμπα και τόνισε ότι πάλι θα υπάρχουν οι ίδιες απουσίες.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Υπάρχει σίγουρα μία βελτίωση και μία συνέχεια σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε, αυτό είναι το πιο βασικό. Δηλαδή, δεν είμαστε από αγωνιστική σε αγωνιστική διαφορετικοί σε αρκετά μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού, κυρίως στον τρόπο που θέλουμε να παίξουμε άμυνα, θα πω εγώ. Και το δεύτερο σημαντικό είναι ότι αρχίζουμε και σκεφτόμαστε και τις δύο πλευρές του γηπέδου ανεξάρτητα. Όταν η ομάδα ήταν καλή στην επίθεση, στο παρελθόν, έπαιζε και καλύτερη άμυνα. Πλέον, νομίζω ότι αυτό το πράγμα έχουμε αρχίσει να το έχουμε διαφορετικά στο μυαλό μας, να ξεχωρίζουμε τις καταστάσεις και να προσπαθούμε να είμαστε πάντα στην άμυνα σοβαροί και στιβαροί και στην επίθεση θα υπάρχουν και καλές και κακές επιλογές».Για την κατάσταση των τραυματιών: «Είμαστε λίγο καλύτερα, αλλά θα δούμε. Ίσως περιμένουμε σήμερα στην προπόνηση, τον Πονίτκα και τον Γυόλτερς, αλλά δε νομίζω ότι θα είμαστε με καινούριους παίκτες στο επόμενο παιχνίδι».

Για το αγωνιστικό προφίλ της γερμανικής ομάδας που είναι διαφορετικό σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες της Euroleague: «100% ισχύει αυτό, αυτό λέγαμε και τις προηγούμενες μέρες. Πρόκειται για μία ομάδα που, αν και δεν έχει πολλές νίκες, παίζει πολύ διαφορετικά απ’ όλες τις υπόλοιπες ομάδες, πιστεύω ότι μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε, αλλά και να χάσει από οποιονδήποτε. Με τον τρόπο που παίζει, με την άγνοια κινδύνου, πολλές φορές τα αποτελέσματα είναι αυτά που δε θα ήθελαν. Πιστεύω ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα αυτή η ομάδα, διότι έχει έναν ρυθμό στο παιχνίδι της που είναι πάρα πολύ καλός».

Για το αν αποτελεί έξτρα κίνητρο για τον Παναθηναϊκό ότι το προσεχές παιχνίδι θα είναι το τελευταίο φετινό εντός έδρας για εκείνον στην Euroleague: «Έχουμε κίνητρο για όλα τα παιχνίδια, το έχουμε πει αυτό. Προφανώς επειδή είναι το τελευταίο παιχνίδι στην Euroleague, εντός έδρας, θα θέλαμε να το κερδίσουμε και να κλείσουμε με μία νίκη. Για όση ευχαρίστηση μπορούμε να δώσουμε στον κόσμο, στην ομάδα, για να έχουμε ακόμα καλύτερη ψυχολογία, θα είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε αύριο».

Όλα Πράσινα.