Η Κ19 του Παναθηναϊκού θα συμμετάσχει σε ένα πολύ δυνατό τουρνουά, με αντιπάλους… μεγαθήρια της Ευρώπης!

Η Κ19 του Παναθηναϊκού κατέκτησε πέρσι το Πρωτάθλημα και φέτος πραγματοποίησε μια εξαιρετική πορεία στο Youth League, γνωρίζοντας τελικά τον αποκλεισμό από την Πόρτο στις λεπτομέρειες και δείχνονυας πως διαθέτει απεριόριστο ταλέντο.

Τον Μάιο λοιπόν, τα παιδιά του «Τριφυλλιού» θα έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε ικανότατες ομάδες από όλη την Ευρώπη, αφού ο Σύλλογος θα συμμετάσχει στο τουρνουά ICGT που διεξάγεται στην Ολλανδία.

Οι αγώνες θα λάβουν χώρα από τις 26 έως τις 29 Μαΐου και θα συμμετέχουν ομάδες όπως οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βαλένθια και Σάλκε, κάτι που δείχνει και το πόσο υψηλό θα είναι το επίπεδο και πόσο σημαντικές οι εμπειρίες που θα αποκομίσουν οι «πράσινοι».

Ο διευθυντής του τουρνουά μάλιστα, Ματς Ιντέμα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την συμμετοχή του Παναθηναϊκού, λέγοντας: «Είμαστε ευχαριστημένοι με την επιστροφή του Παναθηναϊκού στο ICGT. Το ελληνικό ποδόσφαιρο παράγει πάντοτε ταλέντα. Ίσως πολύ σύντομα να υπάρχει ένας νέος Δουβίκας ή ένας νέος Παυλίδης στα γήπεδα του Ούιτγκεστ. Ποτέ δεν ξέρεις…».

Όλα Πράσινα.