Ο Τάσος Παπαπέτρου είναι ο ρέφερι που θα σφυρίξει τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα σε Άρη και Παναιτωλικό.

Ο Τάσος Παπαπέτρου ήταν ο VAR στο ματς του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ και αποτέλεσε τον… MVP των Κρητικών, προχωρώντας σε αδιανόητες ενέργειες προκειμένου να σιγουρέψει ότι το «Τριφύλλι» δεν θα κερδίσει.

Ο συγκεκριμένος ρέφερι λοιπόν αποφάσισε να δείξει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ στον Βεργέτη στην φάση του πέναλτι του ΟΦΗ, την μοναδική όπου δεν υπάρχει βάθος και ως εκ τούτου μοιάζει να υπάρχει ανατροπή. Όλες οι πλαϊνές κάμερες αποδεικνύουν πως ο Τσέριν δεν ακούμπησε ποτέ τον αντίπαλό του, όμως ο Παπαπέτρου δεν έδωσε αυτά τα πλάνα στον διαιτητή.

Πέρα από αυτό, στις καθυστερήσεις του ματς δεν είδε το πεντακάθαρο χέρι που έκανε παίκτης του ΟΦΗ μέσα στην περιοχή και έτσι δεν ενημέρωσε τον Βεργέτη πως έπρεπε να δείξει την άσπρη βούλα υπέρ του Παναθηναϊκού.

Αντί να τιμωρηθεί ωστόσο, ο Παπαπέτρου ορίστηκε ως πρώτος διαιτητής στον ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε Άρη και Παναιτωλικό! Βοηθοί του θα είναι οι Απτόσογλου και Πετρόπουλος, τέταρτος ο Γκάμαρης και στο VAR θα βρίσκονται οι Ευαγγέλου και Κόλλιας.

Όλα Πράσινα.