Απίστευτα πράγματα στο «Γεντί Κουλέ», με τον Βεργέτη να δίνει ανύπαρκτο πέναλτι του ΟΦΗ -με… τρομακτική συυνδρομή του VAR- αλλά κανέναν να μην βλέπει το καθαρό για τον Παναθηναϊκό!

Το ματς ανάμεσα σε ΟΦΗ και Παναθηναϊκός ήταν στο 1-1, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον απόλυτο έλεγχο και να χάνουν απανωτές ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα, την ίδια ώρα που οι Κρητικοί ήταν… ανύπαρκτοι στην επανάληψη.

Στο 75′ λοιπόν ανέλαβε δράση ο διαιτητής, που… ανακάλυψε πέναλτι για μαρκάρισμα του Τσέριν, με αποτέλεσμα να γίνει το 2-1. Εν προκειμένω βέβαια την μεγαλύτερη ευθύνη φέρει ο VAR, ο οποίος προχώρησε σε μια πρωτοφανή και ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ενέργεια!

Ενώ αρχικά ο Βεργέτης δεν έχει δώσει παράβαση, υπάρχει ένα ριπλέι (που χάνει το βάθος) και δημιουργεί την εντύπωση ότι ο Τσέριν ανέτρεψε τον αντίπαλό του, αλλά και οι πλαϊνές λήψεις που αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει καμία επαφή, παρά μόνο… βουτιά.

Ο Παπαπέτρου τον κάλεσε στο βίντεο αλλά του έδειξε ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΡΙΠΛΕΪ, αυτό που δημιουργεί ψευδαίσθηση επαφής! Κάπως έτσι ο Βεργέτης έδειξε την άσπρη βούλα και ο ΟΦΗ σκόραρε, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι ο Τσέριν δεν ανέτρεψε ποτέ κανέναν.

Το… έγκλημα μάλιστα ολοκληρώθηκε στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν μέσα στην περιοχή του ΟΦΗ ένας αμυντικός του ΟΦΗ ταμάτησε την μπάλα με το χέρι μετά από κεφαλιά του Ιωαννίδη, όμως ο Βεργέτης δεν έδειξε την άσπρη βούλα.

Οι «πράσινοι» διαμαρτυρήθηκαν, όμως και στο VAR έκριναν πως δεν υπάρχει παράβαση (!!!!), με αποτέλεσμα το πέναλτι να μην δοθεί ποτέ και το 2-2 να διατηρηθεί μέχρι το σφύριγμα της λήξης.
Όλα Πράσινα.