Ο Ηλίας Σπάθας σχολίασε την διαιτησία στο Άρης – Παναθηναϊκός κι εξήγησε πως οι γηπεδούχοι θα έπρεπε να τελειώσουν το ματς με 9 παίκτες!

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην «Super Μπάλα Live»:

Για το πέναλτι που ζήτησε ο Άρης: «Υπάρχουν σηκωμένα χέρια από τον Άρη, ότι υπάρχει παράβαση. Δεν μπορούμε να κάνουμε συζήση, η μπάλα έχει βρει στο κεφάλι καθαρά, ούτε καν στο χέρι. Δεν υπάρχει παράβαση».

Για το μαρκάρισμα του Οντουμπάτζο: «Μόλις στο 25ο λεπτό, ένα επικίνδυνο μαρκάρισμα. Ο διαιτητής είναι κοντά στην φάση. Μιλάμε για χτύπημα με πολύ δύναμη, με τις τάπες. Το πόδι έχει φύγει από το έδαφος, φτάνει κοντά στο γόνατο! Εδώ η UEFA είναι πολύ αυστηρή, θέλει μηδενική ανοχή από τους διαιτητές. Δεν το συζητάμε για κάτι λιγότερο από κόκκινη κάρτα! Δεν ξέρω τι είδαν…».

Για μια πτώση του Ιωαννίδη: «Προλαβαίνει ο αμυντικός να μπει μπροστά, ο Ιωαννίδης είναι από πίσω. Δεν μπορεί να κάνει ο μπροστά φάουλ, αν κάποιος κάνει φάουλ είναι ο από πίσω».

Για την τρικλοποδιά εκτός φάσης του Καμαρά: «Εδώ μιλάμε για αντιαθλητική συμπεριφορά. Βάζει τρικλοποδιά, ασυζητητί κίτρινη κάρτα. Θα ήταν η δεύτερη. Ο Άρης θα αναγκαζόταν για δεύτερη φορά να μείνει με 10 παίκτες και εάν είχε δοθεί και η πρώτη θα έμενε με 9».

Για την αποβολή του Καμαρά: «Εμείς δεν είμαστε εκδικητικοί, δεν σημαίνει ότι επειδή δεν το έδωσε στο 70′ πρέπει να το δώσει στις καθυστερήσεις. Δεν βλέπω κάποια παράβαση για κίτρινη κάρτα. Νομίζω ότι ο διαιτητής είχε στο μυαλό του την φάση του 70′».

Όλα Πράσινα.