Ο Αντράζ Σπόραρ μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού στους «Ζωσιμάδες» κι εξήγησε τι ήταν αυτό που δυσκόλεψε το έργο των «πράσινων».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα της NOVA:

Για το γιατί ο Παναθηναϊκός αν και ήταν αρκετά καλός δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη: «Είναι απλό, επειδή δεν σκοράραμε στα πρώτα 20-30 λεπτά. Όσο ο χρόνος περνούσε τα Γιάννινα έπαιρναν αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι τους. Έπαιζαν άμυνα με 8-9 παίκτες αλλά εμείς συνεχίσαμε να πιέζουμε μέχρι τέλους, πετύχαμε το γκολ και πήραμε ένα σημαντικό τρίποντο».

Για το αν είχαν στο μυαλό τους το ότι ο Παναθηναϊκός είχε να κερδίσει από το 2016 στα Γιάννινα: «Επίσης δεν είχαμε κερδίσει για αρκετό καιρό στον ΟΦΗ αλλά κερδίσαμε. Αυτό που μας ένοιαζε ήταν οι τρεις πόντοι και αυτούς πήραμε και συνεχίζουμε».

Για το αν είδαμε τον Παναθηναϊκό να κάνει το καλύτερο του φετινό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο: «Προσπαθούμε σε κάθε ματς να κάνουμε το παιχνίδι μας από το πρώτο λεπτό, με κατοχή μπάλας, με φάσεις. Κάθε ματς θα είναι δυσκολότερο γιατί οι άλλες ομάδες θα θέλουν να μας νικάνε. Είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία.

Είναι δύσκολο να δημιουργείς αλλά ναι, θα συμφωνήσω πως το πρώτο 45λεπτο ήταν αρκετά καλό και ήταν κρίμα που δεν πετύχαμε κάποιο γκολ. Αν το είχαμε καταφέρει μετά τα πράγματα θα ήταν ευκολότερα».

Όλα Πράσινα.