Ο Έκι Γκονζάλες αποκάλυψε τις συγκλονιστικές στιγμές που πέρασε μετά από απειλητικό μήνυμα για τον ίδιο και την οικογένειά του!

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Πήρα ένα μήνυμα στο κινητό μου την περασμένη Δευτέρα. Άρχισαν να απαιτούν να πληρώσω 10 εκατομμύρια πέσος σε μια CBU με αντάλλαγμα να μην σκοτώσουν εμένα και την οικογένειά μου. Έκανα την καταγγελία. Έκαναν έρευνα, έκαναν ελεγχόμενη παράδοση το Σάββατο και τους έπιασαν.

«Εζεκιέλ, καταθέσε δέκα εκατομμύρια για να ζήσεις εσύ και η οικογένειά σου ήσυχα γιατί έχουμε όλες τις διευθύνσεις, φωτογραφίες, ονόματα και επώνυμα και όλες τις πληροφορίες για να σε πληγώσουμε πολύ» ήταν χαρακτηριστικά το μήνυμα που έλαβε στο κινητό του ο Αργεντινός!

Το θέμα πάντως λύθηκε με την απρέμβαση του δικηγόρου του, Μαριάνο Σκάλια, και του εισαγγελέα, Πάμπλο Σόκα, οι οποίοι συνεργάστηκαν με την Αστυνομία και εντόπισαν τους δράστες.

«Τους είμαι ευγνώμων, αλλά ζούμε μια άσχημη στιγμή. Ήταν καλοί, έδρασαν γρήγορα. Ας δούμε πόσο μακριά θα πάει. Είμαστε στα χέρια αυτής της έρευνας, αλλά η αλήθεια είναι ότι η στιγμή είναι άσχημη» είπε ο παλαίμαχος παίκτης του «Τριφυλλιού».

Όλα Πράσινα.