Η ΚΑΕ και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έστειλαν συλλυπητήρια για τον χαμό του Γιώργου Γεωργίου.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του δημοσιογράφου, Γιώργου Γεωργίου και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του δημοσιογράφου, Γιώργου Γεωργίου και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. #paobc pic.twitter.com/YBy6tcXkN8— Panathinaikos BC (@paobcgr) June 5, 2023

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ερασιτέχνη:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στους οικείους του δημοσιογράφου Γιώργου Γεωργίου που έφυγε από τη ζωή.

«Επρόκειτο για έναν αθλητικογράφο που άφησε το αποτύπωμα του στον ελληνικό αθλητισμό με τον ιδιαίτερο τρόπο προσέγγισης του στα δρώμενα.

Η πρώτη του ενυπόγραφη παρουσία στην έντυπη δημοσιογραφία καταγράφηκε σε πολύ νεαρή ηλικία, στην εβδομαδιαία Παναθηναϊκή Φλόγα στις αρχές της δεκαετίας του 1960.

Φίλαθλος του Απόλλωνα Αθηνών ωστόσο ήταν στο πλευρό του γιου του Τάσου που ήταν οπαδός του Παναθηναϊκού και πήγαιναν συνεχώς σε αγώνες του «τριφυλλιού».Μάλιστα οι αιτίες ήταν ο Σαραβάκος αλλά και η …ροκ μουσική που έπαιζε στο ΟΑΚΑ σε αντίθετα με τα υπόλοιπα γήπεδα εκείνη την περίοδο.

Ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής για τον Γεωργίου ήταν ο Δομάζος».

Όλα Πράσινα.