Στην πρόσφατη συνάντηση ανάμεσα σε ΚΑΕ Παναθηναϊκός και κυβέρνηση, υπήρξε ξεκάθαρη… προειδοποίηση πως εάν το «Τριφύλλι» δεν δώσει πίσω το πάρκινγκ τότε θα ακυρωθεί ο νόμος!

Απίστευτα πράγματα από την κυβέρνηση όσον αφορά το ζήτημα της παραχώρησης του ΟΑΚΑ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία μάλιστα έχει περάσει ως νόμος του κράτους εδώ και αρκετό καιρό και οι «πράσινοι» περιμένουν απλώς την τήρηση των όσων ψηφίστηκαν!

Όπως αποκάλυψε το «SDNA», πρόσφατα υπήρξε επίσημη συνάντηση ανάμεσα σε εκπροσώπους της κυβέρνησης και στελεχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με τους πρώτους να τονίζουν ότι εάν δεν υπάρξει αλλαγή και δεν δώσει το «Τριφύλλι» πίσω τον ανοιχτό χώρο στάθμευσης τότε θα ακυρωθεί ο νόμος!

Φυσικά ο Παναθηναϊκός υπολόγιζε πολύ τον χώρο αυτό για έσοδα, αφού το ίδιο το κλειστό δεν δίνει δυνατότητες για κέρδη, ενώ ο ανοιχτός χώρος που είναι… παρατημένος τις ημέρες εκτός αγώνων θα μπορούσε να αξιοποιηθεί με διάφορους τρόπους.

Μένει λοιπόν να φανεί ποιες θα είναι οι εξελίξεις, με την ΚΑΕ να αποφεύγει να κάνει κάποιο σχόλιο επί του θέματος και να ξεκαθαρίζει πως μετά τις γιορτές θα έρθει επίσημη ανακοίνωση.

Όλα Πράσινα.