Η προθεσμία για μεταγραφές στην Euroleague ολοκληρώθηκε, με το «Τριφύλλι» να μην κάνει κάποια άλλη προσθήκη.

Οι ομάδες της Euroleague είχαν περιθώριο μέχρι και χτες (7/2) το απόγευμα για να κάνουν μεταγραφές και να ενισχύσουν το ρόστερ τους ενόψει της συνέχειας, με λίγους συλλόγους να εκμεταλλεύονται πάντως τις τελευταίες ώρες του «παραθύρου».

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό AKTOR, εδώ κι αρκετές ημέρες φαινόταν ότι δεν θα προβεί σε κάποια ενισχυτική κίνηση, κάτι που είχε ειπωθεί και στην «Green Monday» του «Όλα Πράσινα», με τον Εργκίν Αταμάν να αποφασίζει να πορευτεί με το υπάρχον ρόστερ.

Το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν σκέψεις για απόκτηση κάποιου ψηλού, όμως από την μία η αγορά είναι περιορισμένη και ο Τούρκος τεχνικός δεν μπορούσε να βρει κάποιον παίκτη που να κάνει την διαφορά, ενώ από την άλλη στον «Εξάστερο» είναι για πρώτη φορά άπαντες υγιείς και έτοιμοι να προσφέρουν!

Ο Αταμάν δεν ήθελε να χαλάσει την χημεία της ομάδας του με έναν αθλητή που δεν θα έκανε την διαφορά, έχοντας μάλιστα την δυνατότητα να βάζει πλέον και τον Μήτογλου στο «5», αφού έχουν επιστρέψει στην δράση οι Χουάντσο και Μαντζούκας που απουσίαζαν το προηγούμενο διάστημα.

Όλα Πράσινα.