Όλα δείχνουν ότι ο Νίκολα Νταμπάνοβιτς δεν θα σφυρίξει ξανά στην χώρα μας, με τον παρατηρητή να του βάζει πολύ χαμηλό βαθμό για το ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός.

Ο Νίκολα Νταμπάνοβιτς ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής του ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας, αφού έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να εξασφαλίσει πως η ΑΕΚ δεν θα γνωρίσει την δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο γήπεδό της.

Ο Μαυροβούνιος ρέφερι «χάρισε» σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις την δεύτερη κίτρινη στον Άμραμπατ, δεν έδωσε καθαρό πέναλτι σε χέρι του Χατζισαφί και… ανακάλυψε πέναλτι στο φινάλε υπέρ της ΑΕΚ, σε φάση όπου υπήρχε επιθετικό φάουλ και ευτυχώς η απόφασή του διορθώθηκε.

Αυτά μάλιστα ήταν μόνο τα… χτυπητά του λάθη, αφού σε όλη την διάρκεια του αγώνα έδινε ανάποδα σφυρίγματα, μετατρέποντας σχεδόν κάθε φάουλ πάνω στον Παλάσιος σε επιθετικό φάουλ του Αργεντινού!

Όπως τονίζει λοιπόν το «SDNA», η έκθεση του παρατηρητή τον… καίει, ο βαθμός του είναι από τους πιο χαμηλούς που έχουν μπει φέτος σε διαιτητή κι όλα δείχνουν πως τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον δεν πρόκειται να κληθεί ξανά να διαιτητεύσει στην χώρα μας.

Όλα Πράσινα.