Ο Φατίχ Τερίμ είναι ο προπονητής του Παναθηναϊκού και με το πρωτάθλημα να είναι για τα καλά ανοικτό, η συσπείρωση γύρω του (πρέπει να) είναι αυτονόητη.

Έχει κάνει λάθη ο Τερίμ; Ασφαλώς. Υπάρχει, όμως, κάποιος που τα αποφεύγει; Μονάχα ο… Θεός! Σε αυτές τις 100 ημέρες του στον Παναθηναϊκό, με τα πάνω και τα κάτω του, με τα σωστά και τα λάθη του, ο Τούρκος προπονητής έχει κερδίσει το «στοίχημα». Και πως να συμβαίνει οτιδήποτε άλλο, δηλαδή, όταν οι «πράσινοι» για πρώτη φορά μετά το 2009, είναι ταυτόχρονα μέσα στη διεκδίκηση και του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου εξίσου.

Είτε κάποιοι ήθελαν (δικαιολογημένα) τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τελειώσει τη σεζόν, είτε όχι, ο Φατίχ Τερίμ είναι ο προπονητής της ομάδας. Κάνει κάποιες φορές τρελά πράγματα; Κάνει. Λάθη και μάλιστα χοντρά; Επίσης. Αλλά είναι ο προπονητής του Παναθηναϊκού! Της ομάδας, που είναι και πρέπει να είναι πάνω από πρόσωπα.

Και κάτι τελευταίο. Το «Τριφύλλι» έχει δείξει τρομερό χαρακτήρα φέτος, κάθε φορά που βρίσκεται να παίζει με την πλάτη στον τοίχο για ένα μόνο αποτέλεσμα. Αυτή η ομάδα, με αρχικό δημιουργό φυσικά τον Ιβάν και τώρα στο «τιμόνι» τον Τερίμ, έχει αποδείξει ότι αξίζει πέρα για πέρα της στήριξης του κόσμου. Ας τους στηρίξουμε μαζικά, λοιπόν, μέχρι τέλους!

Όλα Πράσινα.