Ο Φατίχ Τερίμ μίλησε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά και γενικά τα Stoiximan Super League Playoffs.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ σημαντικός αντίπαλος και στο γήπεδό του με τη βοήθεια των οπαδών του, συνήθως παρουσιάζεται καλύτερος. Έχει αλλάξει προπονητή, έχει αλλάξει δηλαδή… σελίδα. Με το νέο τεχνικό έχουν γενικά καλύτερη εικόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, παίζοντας ωραιότερο ποδόσφαιρο.

Πάντα το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός είναι σημαντικός αγώνας και όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο. Ένα ματς το οποίο ακολουθεί πολύς κόσμος και θέλει να δει τι έγινε. Ελπίζω την Κυριακή να νικήσει η πλευρά που έχει παίξει καλύτερα, που έχει κάνει το καλύτερο παιχνίδι εντός αγωνιστικού χώρου. Εύχομαι βέβαια να είμαστε εμείς αυτοί που θα κερδίσουμε».

Για τα Play-Offs: «Ξεκάθαρα θέλουμε την πρώτη θέση. Μπορεί να ξεκινάμε τη διαδικασία από λίγο πιο πίσω, αλλά στα Play-Offs υπάρχουν 10 αγώνες, που σημαίνει 30 βαθμοί. Καμιά φορά, το να μπαίνεις πρώτος στα Play-Offs δεν σημαίνει πως στο τέλος θα είσαι επιτυχημένος. Γνωρίζαμε ότι σε όποια θέση κι αν μπαίναμε σ’ αυτή τη διαδικασία, αν κερδίσουμε τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας, μπορούμε να φθάσουμε εκεί που θέλουμε.

Είναι σημαντικό πως και στο Πρωτάθλημα, αλλά και στο Κύπελλο είμαστε μέσα και στις δύο διοργανώσεις. Μπορεί να έχουμε χάσει ένα μικρό αβαντάζ το τελευταίο διάστημα, αλλά δεν έχουμε χάσει τίποτα ακόμη. Μπορούμε να πάρουμε αυτά που θέλουμε».

Όλα Πράσινα.