Ο προπονητής του Άρη, Τόλης Τερζής, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το «Τριφύλλι», ενώ εξήγησε πως οι «πράσινοι» θα έχουν όλη την πίεση στην αυριανή αναμέτρηση.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα της NOVA:

«Η κατάσταση είναι πολύ καλή μετά το αποτέλεσμα που πήραμε κόντρα στον Ολυμπιακό. Η ψυχολογική μας διάθεση έχει ανέβει σε υψηλό επίπεδο και είμαστε πολύ χαρούμενοι για τον τρόπο που πήραμε τον βαθμό, ο οποίος είναι πολύτιμος για τη συνέχεια».

Για τη διαχείριση του αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Είναι πλεονέκτημα για εμάς ότι είμαστε ανεβασμένοι. Ξέρουμε, όμως, ότι και αυτό το παιχνίδι είναι απαιτητικό. Επίσης, έχουμε στο μυαλό μας τη διαχείριση που πρέπει να κάνουμε, για να είμαστε έτοιμοι και στο επόμενο, καθώς είναι τρία πολύ δυνατά παιχνίδια στη σειρά και πρέπει να είμαστε φρέσκοι, γιατί όλα είναι υψηλής πίεσης. Ειδικά με τον Παναθηναϊκό, πάντως, εκτός από τον ψυχολογικό τομέα, και στον αγωνιστικό θα είμαστε καλά, επειδή ακριβώς κάναμε καλή διαχείριση δυνάμεων στο προηγούμενο ματς».

Για τον Παναθηναϊκό και τα σημεία τα οποία πρέπει να προσέξει η ομάδα του: «Ξέρουμε καλά τον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ καλή ομάδα, με έναν εξαιρετικό προπονητή. Χρειάζεται να επιβάλουμε το ρυθμό μας και το σκεπτικό μας στον αγωνιστικό χώρο. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στον αντίπαλο να τα κάνει αυτά. Ο Παναθηναϊκός έχει την πίεση, γιατί δεν είχε καλό αποτέλεσμα στο προηγούμενο παιχνίδι του. Αυτό, όμως, είναι δικό του πρόβλημα. Εμείς είμαστε πανέτοιμοι. Ξέρουν τα παιδιά τι περιμένουμε από αυτούς μέσα στον αγωνιστικό χώρο κι ελπίζουμε να μας βοηθήσει και ο κόσμος μας να φτάσουμε στη νίκη. Ξέρουμε ποια είναι τα δυνατά σημεία του Παναθηναϊκού. Έχει γρήγορους παίκτες μπροστά κι αυτό θέλει προσοχή από τη δική μας πλευρά. Από εκεί και πέρα, πρέπει να κάνουμε ευκαιρίες κι αυτές να τις κάνουμε γκολ».

Όλα Πράσινα.