Ο Γιάννης Κώτσιρας πραγματοποιεί εκπληκτική σεζόν, όμως δεν βρίσκεται στις κλήσεις του Πογιέτ για το ματς με το Καζακστάν.

Ο Γιάννης Κώτσιρας αποτελεί την… αποκάλυψη του Παναθηναϊκού την φετινή σεζόν, αφού έχει βελτιωθεί πάρα πολύ, είναι καταπληκτικός στην θέση του δεξιού μπακ και έχει εντυπωσιάσει και με τις εμφανίσεις του στην μεσαία γραμμή.

Ο «πράσινος» μπακ λοιπόν είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του «Τριφυλλιού», αποτελεί φέτος έναν από τους αγαπημένους παίκτες της εξέδρας και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν ήδη πάρει την απόφαση να του προτείνουν νέο συμβόλαιο.

Παρά τα όσα κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο ωστόσο, ο Γκουστάβο Πογιέτ αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στις κλήσεις του για το ματς με το Καζακστάν, που αποτελεί την πιο κρίσιμη αναμέτρηση της… 10ετίας για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Η συγκεκριμένη απόφαση είναι αδιαμφισβήτητα πάρα πολύ άδικη για τον παίκτη και ττην προσπάθειά του, όμως το καλό είναι πως… συμφέρει τον Παναθηναϊκό, αφού ο Κώτσιρας θα πάρει ανάσες, θα συμμετάσχει στην προετοιμασία ενόψει ΠΑΟΚ και φυσικά δεν θα ρισκάρει πιθανό τραυματισμό.

Όλα Πράσινα.