Δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας αναφέρεται στα όσα έχουν γίνει για αυτή την αγωνιστική και θέτει ένα λογικό ερώτημα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «LiveSport»:

«Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο νου είναι πώς γίνεται οι παίκτες του Παναθηναϊκού να κόλλησαν την Παρασκευή, να μην μπορούσαν να παίξουν την Κυριακή και το παιχνίδι τους με τον Ολυμπιακό να ορίζεται για Δευτέρα βράδυ, παραγνωρίζοντας τον κίνδυνο να κολλήσουν και οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές.

Ένα βασικό ερώτημα είναι ποια υγειονομική επιτροπή έδωσε την άδεια, με τον κίνδυνο να εμφανιστούν απόψε στο γήπεδο κάποιοι που θα κουβαλάνε πάνω τους ο μικρόβιο. Και ένα δεύτερο, τι θα γίνει αν υπάρξουν κρούσματα σήμερα (γιατί όχι;) και σε παίκτες του Ολυμπιακού. 

Όσο… χάπατα και να μας θεωρούν, δεν γίνεται να χωνέψουμε όλο αυτό που ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας. Κανείς δεν πρόκειται, βεβαίως, να απαντήσει πειστικά στις απορίες που υπάρχουν. Παραδοσιακά, όσοι παίρνουν τις αποφάσεις δεν δίνουν εξηγήσεις επειδή δεν νιώθουν την ανάγκη, με δεδομένο ότι δεν υπάρχει ο παραμικρός έλεγχος.

Το ποδόσφαιρο είναι… αυτοδιοίκητο, με αποτέλεσμα τα πάντα να αποφασίζονται αλλά και να κουκουλώνονται “μεταξύ μας”. Και όπως ακούγεται φυσικό, και σε τούτη την ιστορία δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη. Το ποιος κόλλησε ποιον δεν αποδεικνύεται επιστημονικά ό,τι και να λένε οι απ’ έξω. Μερικοί ξέρουν και το βουλώνουν. Άλλοι, χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα για το τι έγινε, βγάζουν συμπεράσματα».

Όλα Πράσινα.