Τουρκικό δημοσίευμα επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του «Όλα Πράσινα», σχετικά με το μέλλον του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό.

Το τελευταίο διάστημα έχουν προκύψει αρκετά σενάρια για το μέλλον του Φατίχ Τερίμ, με την «Green Monday» του «Όλα Πράσινα» βέβαια να σας έχει ενημερώσει πως τα πλάνα του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν περιλαμβάνουν κανονικά τον Τούρκο τεχνικό, ανεξάρτητα από την φετινή κατάληξη.

Αυτό ακριβώς το ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται πλέον και από την Τουρκία, με μέσο της γειτονικής χώρας να υποστηρίζει ότι έλαβε χώρα συνάντηση μεταξύ του «Αυτοκράτορα» και του Γιάννη Αλαφούζου, στην οποία ξεκίνησε ο προγραμματισμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το «Son Dakika»:

«Ξεκάθαρο έχει γίνει το μέλλον του προπονητή Φατίχ Τερίμ, ο οποίος παλεύει για το Πρωτάθλημα με τον ελληνικό κολοσσό Παναθηναϊκό. Ο πρασινολευκός σύλλογος αποφάσισε να συνεχίσει μαζί του, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Όπως έγινε γνωστό, ο επιτυχημένος προπονητής συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζο και ξεκίνησε τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν. Ο Τερίμ θα συνεχίσει με την ελληνική ομάδα ανεξάρτητα από την κατάληξη του πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν.

Ο έμπειρος προπονητής καθόρισε τον χώρο που θα γίνει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν και αποφασίστηκε να είναι στην Αυστρία. Σύμφωνα με τη λίστα του Τερίμ, έχουν ξεκινήσει και οι μεταγραφικές αναζητήσεις για την επόμενη σεζόν.

Ο Φατίχ Τερίμ, ο οποίος έπαιξε 22 αγώνες ως προπονητής του Παναθηναϊκού, σημείωσε 13 νίκες, 6 ισοπαλίες και 3 ήττες σε αυτούς τους αγώνες».

Όλα Πράσινα.