Δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας «πλέκει» το… εγκώμιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά και τα όσα συνέβησαν στο «αιώνιο» ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «LiveSport»:

«Είμαι σίγουρος πως ο Γιοβάνοβιτς θα έλεγε ακριβώς τα ίδια, ακόμη κι αν ο Παναθηναϊκός νικούσε τον Ολυμπιακό και έπαιρνε το πρωτάθλημα. Είναι τέτοια η ποιότητα του χαρακτήρα του και τόσο κρυστάλλινα διαυγής η άποψή του για το ποδόσφαιρο, ώστε δεν θα δίσταζε να βάλει σε δεύτερη μοίρα το πανηγυρικό σκηνικό που θα είχε στηθεί…

Έχουμε πει δεκάδες φορές πως αυτός ο άνθρωπος δεν αξίζει στους περισσότερους από εκείνους που ασχολούνται με την μπάλα στην Ελλάδα…

Από την άλλη, απογοητεύει η στάση ορισμένων Παναθηναϊκών, οι οποίοι επειδή δεν το πήρε η ομάδα τους με τα εφόδια που διέθετε, θεωρούν υπεύθυνο τον προπονητή, κατηγορώντας τον για λάθη, εμμονές και παραλείψεις, χωρίς να κάθονται να εμβαθύνουν για λίγο στη λογική του, την οποία καταφανέστατα αγνοούν και δεν είναι σε θέση να την προσεγγίσουν.

Για να μη λέμε πολλά και καθώς το σχόλιο απευθύνεται σε όσους καταλαβαίνουν, ο Γιοβάνοβιτς είναι το μόνο σοβαρό που έχει συμβεί στον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια. Άνθρωποι που αποθέωναν Δώνη και Ουζουνίδη επειδή τάχα “κρατούσαν την ομάδα όρθια” αλλά μερικά έτη φωτός μακριά από την κορυφή, βρίσκουν κουσούρια στον τωρινό προπονητή».

Όλα Πράσινα.