Το κανάλι «Stars Inc. 11» στο YouTube παρουσίασε το παρασκήνιο της μεταγραφής του Τάσου Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό, έχοντας και δηλώσεις του Έλληνα μεσοεπιθετικού.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«O Παναθηναϊκός έκανε τα πάντα για να με αποκτήσει και όταν μία ομάδα στο μέγεθος του Παναθηναϊκού δείχνει τόσο ενδιαφέρον για σένα, πάντα με ωραίο τρόπο, με σεβασμό ως προς τον άνθρωπο και τον ποδοσφαιριστή, δεν έχεις πολλά περιθώρια για να σκεφτείς. Όταν μία ομάδα σου δείχνει τόσο ενδιαφέρον, είναι τιμητικό για σένα. Εμένα μου αρέσει ως ποδοσφαιριστής να πηγαίνω σε ομάδες που με θέλουν πραγματικά και μέσα σε λίγες μέρες η μεταγραφή τελείωσε». 

Για τις διαφορές του Μπακασέτα που έφυγε από την Ελλάδα από αυτόν που γυρίζει: «Θα το πω λαϊκά, είναι η μέρα με τη νύχτα. Καμία σχέση, ως ποδοσφαιριστής πολύ πιο εξελιγμένος, πολύ πιο αθλητικός, τα χρησιμοποίησα αυτά τα χρόνια, έχω δουλέψει πολύ και σε κομμάτια που υστερούσα και σίγουρα αν μιλήσουμε για το θέμα της νοοτροπίας, εντελώς άλλως άνθρωπος».

Για όσους υποστηρίζουν ότι πρόκειται για την μεταγραφή της χρονιάς: «Δεν θα το κρύψω, είναι ωραίο να μιλάνε για σένα με αυτά τα λόγια. Ευχαριστώ όσους στηρίζουν αυτή την μεταγραφή και μιλάνε κατ’ αυτόν τον τρόπο για μένα. Εγώ αυτό που χρειάζεται να κάνω είναι αυτό που ξέρω να κάνω καλά από τα 5 μου, να παίζω ποδόσφαιρο. Όλα τα άλλα δεν με απασχολούν. Μου αρέσει που έχουν απαιτήσεις και προσδοκίες για μένα, μου αρέσει αυτή η κατάσταση, θεωρώ ότι δεν έχω να αποδείξω κάτι. Απλά και μόνο που υπάρχει τόση εμπιστοσύνη και μιλάνε με ‘μέλι’ για μένα, κάτι έχω κάνει καλά και τους έχω ωθήσει σε αυτή την κατάσταση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνω είναι να είμαι ο ίδιος και να βελτιώνομαι».

Κι έκλεισε λέγοντας ότι: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία πρόκληση για μένα, όμορφο να επιστρέφεις στην πατρίδα σου, ειδικά όταν λείπεις τα τελευταία 4,5 χρόνια. Είναι μία ομάδα που έχει αρκετά χρόνια να πάρει Πρωτάθλημα και αυτό από μόνο του αποτελεί πολύ μεγάλο κίνητρο». 

Όλα Πράσινα.