Ικανοποιημένος κυρίως από την προσήλωση των παικτών του στον αμυντικό τομέα έμεινε ο Χρήστος Σερέλης, από το ματς κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Θέλαμε να είμαστε σοβαροί, είχαμε δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια Πρωταθλήματος που δεν ήμασταν καλοί, με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Συζητήσαμε πολύ με τα παιδιά. 

Η αμυντική μας προσήλωση πρέπει να είναι τέτοια που να μη δεχόμαστε εύκολα καλάθια. Είμαι ευχαριστημένος από την αμυντική μας νοοτροπία και στην επίθεση αρχίζουμε να μοιράζουμε την μπάλα. Προσπαθούμε να δούμε όλους τους παίκτες μας και να είναι χρήσιμοι για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου:

«Σήμερα ήμασταν πραγματικά πολύ σοβαροί, έτσι όπως είχαμε ζητήσει από τους παίκτες να είναι κυρίως αμυντικά. Είχαμε δύο παιχνίδια εκτός έδρας στα οποία δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι. Είχαμε κάνει αρκετά λάθη στην άμυνα, αλλά σήμερα πραγματικά αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν ο τρόπος που παίξαμε άμυνα για 40′.

Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Αυτός είναι ο τρόπος, αυτό είναι το κλειδί για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να κάνουμε κάποιες συνεχόμενες νίκες, που χρειαζόμαστε για το Πρωτάθλημα».

Όλα Πράσινα.